Tento blog obsahuje pouze soutěže !
Všechny slíbené reklamy za soutěže jsou dole !

1 KOLO VGS - VYHODNOCENÍ

29. ledna 2011 v 11:19 | N!K!Ta XĐ |  VGS
Tak je tady vyhodnocení říkala jsem že to bude na body 13 lidí mi poslalo jeden se mi omluvil když se mi omluvíte tak odečítám 0.5 bodů pokud ne tak - 3 body ! Koukala jsem se a budu hodnotit originalitu prostě jak to vypadá jak ste se stim vypracovali a přesnost !

1.

1. Lillyツ 
2. lilly-3world.blog.cz


VÝTVOR:

1. Lillyツ 2. lilly-3world.blog.czORIGINALITA:
3/3
Nějak moc originální ale jsou tam krásné doplnky nad rtem atd.. Moc pěkné !
PRÁCE:
5/5
Práce tam je sice neni moc velká ale kůže kolem rtů neni černobílá,detaily taky zuby nehty atd.!
PŘESNOST:
2/2
Moc pěkný krásně přesný !
CELKEM:
10/10 Myslim že jsem řekla všechno ! :)

=====================================
2.

1. Shannynka 
2. shannynka.blog.cz

2. 1. Shannynka 2. shannynka.blog.cz
ORIGINALITA:
2/3
Lesk je pěkný ale to nestačí je tam dál co vybarvit !
PRÁCE:
5/5
Jo práce tam je líbí se mi moc plet obrázku myslím kůži kolem rtů !
PŘESNOST:
2/2
No Coment myslim že to vydíte sami jak je to přesné !
CELKEM:
9/10 

======================================

3.

1 .Newinná 
2. uplne-newinnej.blog.cz

3. 1 .Newinná 2. uplne-newinnej.blog.cz
ORIGINALITA:
3/3
Originální až moc originální ale je to sice přehnané ale neni to skažený furt se mi to líbí !
PRÁCE:
7/5
Sice jsem řikala že max bodů je 1O ale tahle Colorka je vážně vypracovaná !
PŘESNOST:
2/2
Přesné to je !
CELKEM:12/10 Vážně se mi líbí jak si stim pohrála ! SUPER !

=======================================
4.

-Mikulíína ... B 
-paneenka.blog.cz
4. -Mikulíína ... B -paneenka.blog.cz
ORIGINALITA:
3/3
Originální to je mně se tato kolorka moc líbí hlavně ten lesk na dolnim rtu !
PRÁCE:
4.5/5
Vadilo mi jedno ten nehet kdybys ho vybarvila tak by to bylo moc pěkné bohužel !
PŘESNOST:
2/2
Nevidím nic nepřesného líbí se mi to !
CELKEM:
9.5/10
Trošku odfláklé ale moc se mi líbí podle mě je nejhezčí ze všech ale musela jsem se koukat i na něco jiného !

==========================
5.


5. Elis ♥ super-skate.blog.cz
ORIGINALITA:
2.5/3
Připadá mi to úplně normální ale ten nechtík je moc originální ladí to ke rtu !
PRÁCE:
5/5
Sice to neni tak vypracované jako u ostatních ale taky jsou tam práce nehet ret je moc pěkný a kuže je taky změněná !
PŘESNOST:
1.5/2
Vydím trochu si ujela u nehtu
CELKEM:
9/10
Je to pěkné moc hezké ale neni to tak úplně ono !

===================================

6.


6. kakaryn www.kakaryn.blog.cz
ORIGINALITA:
2.5/3 
Moc pěkný lesk ale nic jiného tam není ale i tak je to hezké !
PRÁCE:
2/5
Mno je vybarvený jenom ret nic jiného nehet ani kůže !Nějak moc velká práce to není
PŘESNOST:
1/2
Dole nalevo aspon zmé strany je tam trochu takový úlet !
CELKEM:
5.5/10
Mně se to líbí ale neni tam moc práce !

================================

7.


7. M-o-n-u-š www.beautiful-world-all.blog.cz
ORIGINALITA:
2.5/3
Nic jsem originálního nenašla ale pak jsem vyděla ty zuby nwm jestli jeto schválně nebo nechtěně ale hezký !
PRÁCE:
4/5 
Je to hezké ale žeby tam bylo něco moc pracného ?!
PŘESNOST:
2/2
Přesné !!!!
CELKEM:
Mno celkem jsem tě v článku nepochválila hezká práce moc se mi líbí kůže kolem rtů ale úplně tip top to neni !

================================

8.


8. 1.Joanie 2.www.lady-seventeen17.blog.cz
ORIGINALITA:
4/3
Mno jo 4 ze tří moc hezké originální krásný lesk !!!!
PRÁCE:
5/5
Práce tam je kůže nehet rty moc hezké hlavně ty rty !
PŘESNOST:
2/2
Vydim trochu nehet jak směřu je do rtu ale vono to spíš splívá !
CELKEM:
11/10 HEZKÝ !

===========================================
9.


9. Anusqa www.welovevampires.blog.cz

ORIGINALITA:
5/3 Mno tohle je originální a strašně se mi to líbí !
PRÁCE:
5/5
Tohle je vypracovaná kolorka a de to myslim vidět !
PŘESNOST:
2/2
Nwm jestli je to přesný protože to trochu splívá ale nevidim tam něco moc nepřesného !
CELKEM:
12/10 Moc hezké originální vypracovaný dala sis záležet !

=================================

10.



BOHUŽEL NEODESLALA ANI SE NEOMLUVILA -3

=============================

11.

1.~ All Celebs 
   2. happysitecelebs.blog.cz

11. 1.~ All Celebs 2. happysitecelebs.blog.cz
ORIGINALITA:
2.5/3
Originální není ale spíše normální !
PRÁCE:
5/5 
Nějakou práci sis na tom dala neni to sice tak že by to bylo úplně pracovité ale úplně to stačí !
PŘESNOST:
2/2
Nejsem si jistá u toho nechtu jestli je to přesný !
CELKEM:
9.5/10
Hezké bohužel něco je tam takový ...... mno nwm jak to říct vše je v článku !

==================================

12.

AnnElfwind 
portae.estranky.cz

12. AnnElfwind portae.estranky.cz
ORIGINALITA:
4/3 
Originální takový lesk je to takový nwm úplný opak všeho co jsem zatím viděla moc pěkný mno spíše originální !!!!
PRÁCE:
5/5
Vypracované !!!!!!!!!!!! Hezké !!!!!!!! Perfektní !
PŘESNOST:
2/2 
Trochu to taky splívá ale jenom trochu !
CELKEM:
11/10
ORIGINÁLNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=============================


13.


NEODESLÁNO ANI SE NEOMLUVILA -3

=============================

14.

 Janďa

14. Janďa http://my--super--crazy--world.blog.cz/
ORIGINALITA:
2.5/3
Jeto normální jenom ty zuby jsou originální !
PRÁCE:
5/5
Jo jenom mi vadí ta kůže kolem rtů ale ty zelený zuby jsou dobrý !!!
PŘESNOST:
2/2
Trochu mi připadá nehet ale jinak v poho!
CELKEM:
9.5/10
Nwm co napsat co potřebuješ vědět jsem napsala

==================================

15.


OMLUVILY SE ALE MUSIM DÁT - 0.5

==============================

16.

1. NikushQaA 
2. re-bel-de.blog.cz

16. 1. NikushQaA 2. re-bel-de.blog.cz
ORIGINALITA:
2/3
Je to normální nic složitého !
PRÁCE:
4/5
Moc práce tam asi nebylo ale ten hipízácký znak mě dostal !
PŘESNOST:
1.5/2
Na dolnim rtu dole vydím nepřesný čáry!
CELKEM:
7.5/10 Celkem dobrý ale moc sis stim nepohrála !

==================================
Někdo měl do konce více než 10 bodů to jsou podle mě ty nejoriginálnější a nejvypracovanější kolorky!
Ve 13:00 bude zadání 
Jestli se chce nikdo na něco zeptat tak pište do komentů !
Tenhle blbej článek jsem dělala 2 hodiny !!!!
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Newinná^^ Newinná^^ | Web | 29. ledna 2011 v 11:32 | Reagovat

Jééé,děkuju ti mooc :)

2 Janďa Janďa | Web | 29. ledna 2011 v 12:26 | Reagovat

díky, jánevím jak si tak pohrát s colorkama, myslím že by k tomu byl lepší photoshot, jámám PF studio

3 Anusqa Anusqa | Web | 29. ledna 2011 v 13:26 | Reagovat

dakujeeeeeem moc za krasnychh 12 bodov

4 AnnElfwind AnnElfwind | Web | 29. ledna 2011 v 17:23 | Reagovat

No já čumím! 11/10... Super skore. :) Děkuju.

5 kakaryn kakaryn | Web | 8. února 2011 v 17:16 | Reagovat

Asi bych se na to neměla ptát, ale já musím. Kdy bude vyhodnocení 2 kola VGS? Pořád čekám a pořád nic. A skončit to měla už čtvrtého, nebo kolikátého.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama